ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

6dots-red

Σε εμάς θα βρείτε ένα πλήθος εκτυπωτικών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών σας αναγκών, σε κάθε περίσταση και απαίτηση. Από τις απλές καθημερινές φωτοτυπίες σας, μέχρι και τις πλέον σύνθετες εκτυπωτικές εργασίες εντύπων ακριβείας και υψηλών απαιτήσεων, η ΕνΤύπωση βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης.

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στον χώρο της τυπογραφίας, σε συνδυασμό με το μεράκι και την καλλιτεχνική αισθητική, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος.

slider-icon-card

ΕΠ. ΚΑΡΤΕΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

6dots-red

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι ο πιο άμεσος και ταυτόχρονα πρακτικός τρόπος συστάσεων. Το εκτυπωμένο αποτέλεσμα θα πρέπει να ανταποκρίνεται απολύτως στο στυλ και στη φιλοσοφία του πρόσωπου που συνοδεύει και παρουσιάζει. Επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα χαρτιού, σε συνδυασμό με την άριστη εκτυπωτική τεχνολογία, ώστε να αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις με μία επαγγελματική κάρτα που τυπώθηκε από την ΕνΤύπωση.

ΕΝΤΥΠΑ

ΒΙΒΛΙΑ – ΦΥΛΛΑΔΙΑ

6dots-red

Θέλετε να παρουσιάσετε την εργασία ή τα προϊόντα σας. Σίγουρα θα υπάρχει σε ψηφιακή μορφή το αντίγραφό τους. Εμείς θα σας το μετατρέψουμε σε κάτι το χειροπιαστό. Επιλέγοντας τον αναλογικό ή τον ψηφιακό τρόπο εκτύπωσης, μπορείτε να έχετε στα χέρια σας την έντυπη μορφή της δουλειάς, σας σε άριστη και ποιότητα υλικού, εκτύπωσης και σελιδοποίησης. Το εύρος των διαθέσιμων επιλογών εκτύπωσης μάς επιτρέπει να σας προτείνουμε ό,τι το καλύτερο για τις απαιτήσεις κάθε ξεχωριστής περίπτωσης. Εξοικονομήστε χρόνο και αποφύγετε τα περιττά έξοδα επιλέγοντας την υπηρεσία μας που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

slider-icon-card

ΑΦΙΣΕΣ-BANNER

ΑΦΙΣΕΣ & BANNER ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

6dots-red

Στην ΕνΤύπωση αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις μεγάλης κλίμακας με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού. Έτσι διασφαλίζουμε τη σωστή απόδοση των χρωμάτων και του σχεδίου σε μεγάλες αναλογίες επιφάνειας, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσουμε την ευκρίνεια στον βωμό του μεγέθους. Από τις αφίσες μέχρι τα banner, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να αποτυπώσουμε τις επιθυμίες σας σε μεγάλο μέγεθος.

ΕΝΤΥΠΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΑΚΕΛΛΟΙ – ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ – ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ – ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ

6dots-red

Τα έντυπα επικοινωνίας αποτελούν κομμάτι της εικόνας της επαγγελματικής σας παρουσίας. Αποτυπώστε με καθαρότητα και ποιότητα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, ώστε να σας ακολουθούν σε κάθε επαγγελματική σας συναλλαγή. Από το εταιρικό υλικό αλληλογραφίας, μέχρι και τα τιμολόγια, διαθέτουμε την κατάλληλη πρόταση που μπορεί να καλύψει τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες.

slider-icon-card

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΩΝ – ΒΑΦΤΙΣΕΩΝ

6dots-red

Δώστε μορφή στην αναγγελία των πιο χαρούμενων στιγμών της ζωής σας και μοιραστείτε την με τους δικούς σας ανθρώπους, μέσα από την εκτύπωση των προσκλητηρίων σας στην ΕνΤύπωση. Η άριστη εκτύπωση και η αψεγάδιαστη κοπή της μορφής και του σχεδίου τους είναι συνώνυμες με το μεράκι και την τεχνογνωσία μας. Δεν έχετε παρά να μοιραστείτε μαζί μας αυτή τη χαρά!

slider-icon-card

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

MENU ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ

6dots-red

Η προσωπική πινελιά ενός καταστήματος εστίασης βρίσκεται ακόμη και στον κατάλογο του menu και των προϊόντων του. Στην ΕνΤύπωση μπορούμε να σας προτείνουμε πρακτικές λύσεις εκτύπωσης και μορφοποίησης, που θα ανοίξουν την όρεξη στους πελάτες σας, ακόμη στο θέμα της αισθητικής κατά τη διάρκεια των επιλογών τους.

slider-icon-card

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ & ΧΡΩΜΑΤΑ

6dots-red

Η πιο απλή, γρήγορη και καλαίσθητη προσθήκη είναι ένα αυτοκόλλητο. Από μια απλή διαφήμιση, μέχρι και την αισθητική παρέμβαση στον χώρο, διαθέτουμε τον εξοπλισμό που μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, για να εκτυπώσετε τα δικά σας ξεχωριστά αυτοκόλλητα, τα οποία θα συμπληρώσουν γρήγορα, εύκολα και με καλαισθησία τα δικά σας κενά. Σε εμάς θα βρείτε το καλύτερο υλικό και την ποιότητα εκτύπωσης που θα μπορεί να αντέξει στον χρόνο, αλλά και στη μνήμη.

slider-icon-card

ΜΠΛΟΚ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ – ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ – ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ

6dots-red

Η μεγάλη μας γκάμα προϊόντων μηχανογράφησης και επαγγελματικής οργάνωσης, εγγυάται πως στην ΕνΤύπωση μπορείτε να βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η πρόκληση της καταγραφής των επαγγελματικών δεδομένων και των συναλλαγών σας παύει να είναι πρόκληση, μόλις απευθυνθείτε στην ΕνΤύπωση. Εμείς μπορούμε να σας το εγγυηθούμε.

slider-icon-card

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

6dots-red

Μετατρέψτε τη σφραγίδα σε σύμβολο. Στη ΕνΤύπωση έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε ανάγκη σας και στον τομέα της σφραγίδας καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος τύπων και διαστάσεων, ενώ με τη χρήση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού σφραγίζουμε την ποιότητα του αποτελέσματος, καλύπτοντας κάθε ανάγκη στον σχεδιασμό και τη δημιουργία.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ & ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

6dots-red

Δημιουργείστε το δικό σας ημερολόγιο επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων που διαθέτουμε. Σε κάθε εκδοχή του, δώστε στο ημερολόγιο τη δική σας επιθυμητή μορφή και εικόνα. Έτσι μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και ως αναμνηστικό δώρο ή διαφημιστικό εργαλείο. Εμείς εγγυόμαστε την ποιότητα της τύπωσης και την ακρίβεια του σχεδίου, για ένα αψεγάδιαστο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

slider-icon-card

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

6dots-red

Οι πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες ακολουθούνται συνήθως από ένα αυστηρό πλαίσιο προδιαγραφών, ακόμη και στο κομμάτι της τύπωσής τους. Στην ΕνΤύπωση γνωρίζουμε πώς μπορούμε να φροντίσουμε το τελικό αποτέλεσμα, με τη σωστή ποιότητα και την ανάλογη βιβλιοδεσία, παρουσιάζοντας και εμφανισιακά την απαιτούμενη ακαδημαϊκή σοβαρότητα του πονήματός σας. Ο τυπογραφικός μας εξοπλισμός μπορεί να δώσει πρακτικές λύσης στην παραγωγή των ανατύπων της εργασίας σας, ακολουθώντας πάντα τις απαιτούμενες οδηγίες του αντίστοιχου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ

ΈΓΧΡΩΜΑ & ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ

6dots-red

Οι φωτοτυπίες αποτελούν σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Οι απαιτήσεις όμως των φωτοαντιγράφων διαφέρουν. Είτε για έγχρωμα, είτε για ασπρόμαυρα αντίγραφα, στην ΕνΤύπωση βρισκόμαστε δίπλα σας για τη γρήγορη και οικονομική εξυπηρέτησή σας και στο κομμάτι της αναπαραγωγής έντυπου υλικού. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό που μπορεί να κάνει απλές ακόμη και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις φωτοτυπικής αναπαραγωγής, με εγγυημένο ποιοτικό αποτέλεσμα.

two-crosses-red-110x110