ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

6dots-red

Η ΕνΤύπωση έχει χαράξει την πορεία της με χαρτί και μελάνι από το 1979, συνδυάζοντας την άριστη τεχνογνωσία με το προσωπικό μεράκι των ανθρώπων της. Ο συνεχώς ενημερωμένος τεχνολογικά εξοπλισμός και η αγάπη μας για τη φροντίδα των εκτυπώσεων, μας χαρακτηρίζουν σε κάθε βήμα των εργασιών μας. Στόχος μας είναι να αφήνουμε τις καλύτερες εντυπώσεις και το χαμόγελο της ικανοποίησης με κάθε δείγμα της δουλειάς μας.

Στην ΕνΤύπωση μπορείτε να βρείτε λύσεις και προτάσεις για εντυπωσιακές επαγγελματικές κάρτες, επαγγελματική εκτύπωση έντυπου υλικού, αφίσες και banner με άριστη τεχνογνωσία αποτύπωσής, επαγγελματικά έντυπα επικοινωνίας, την πρόσκληση για τις ξεχωριστές στιγμές χαράς της ζωής σας, τους επαγγελματικούς καταλόγους που σας ανοίγουν την όρεξη, την μεγάλη ποικιλία αυτοκόλλητων σε διάφορα χρώματα και σχήματα, πρακτικές λύσεις εντύπων μηχανογράφησης, σφραγίδες με την ποιότητά μας ως σήμα κατατεθέν, μεγάλη ποικιλία ημερολογίων, απαιτητικές εκτυπώσεις πτυχιακών εργασιών, αλλά -και γιατί όχι- και για τις απλές καθημερινές φωτοτυπίες σας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

6dots-red

Τα ονόματα των εταιρειών Heidelberg, Polar και Horizon αποτελούν σήμα κατατεθέν της ποιότητας των εκτυπωτικών εργασιών μας! Το τυπογραφείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με ψηφιακές και offset εκτυπωτικές μηχανές της εταιρείας Heidelberg, κορυφαίες για την απόδοσή τους και την πιστότητα του αποτελέσματος. Η ακρίβεια κοπής του χαρτιού διασφαλίζεται από την ποιότητα του μαχαιριού Polar, ενώ η διπλωτική μηχανή Horizon επιτρέπει την επιλογή του κατάλληλου διπλώματος, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων μορφών και την άψογη σελιδοποίηση.

Ξεχωριστό κομμάτι στην υπηρεσία των εργασιών μας αποτελεί το κλασσικό και μοναδικής ποιότητας πιεστήριο της εταιρείας Heidelberg, για τη letterpress παραγωγή εντύπων. Η offset αυτή τεχνική αποτελεί μια μοναδική πρόταση για ποιοτικό και ταχύτατο αποτέλεσμα παραγωγής ανατύπων, με την αξεπέραστη αίσθηση του παραδοσιακού τυπογραφείου στοιχειοθεσίας και την αξιοπιστία της αναλογικής τύπωσης.

GET

INTOUCH

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Στην Εντύπωση βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας ώστε να απαντήσουμε στις απορίες σας και να προτείνουμε λύσεις στα τυπογραφικά σας διλήμματα. Με άξονες την ποιότητα και την οικονομία, έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε πρακτικές λύσεις, αλλά και εναλλακτικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η πολιτική μας περιλαμβάνει και την εξυπηρέτηση πελατών χονδρικής, σε αντίστοιχες ειδικές τιμές. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επικοινωνία

+30 2512511480

info@en-typosi.gr

Κεντρικό: Κασσάνδρου 4, Καβάλα

Εργαστήριο: Κασσάνδρου 14, Καβάλα

GET

INTOUCH

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε εκτυπωτική εργασία και θέλουμε να σας το αποδείξουμε μέσα από την άμεση επικοινωνία μας. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, δίνοντάς μας τα στοιχεία της εργασίας που επιθυμείτε, ή ακόμη και επισυνάπτοντας ένα ψηφιακό αρχείο. Εμείς θα μελετήσουμε τα δεδομένα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την καλύτερη και ολοκληρωμένη πρόταση που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Επικοινωνία

+30 2512511480

info@en-typosi.gr

Κεντρικό: Κασσάνδρου 4, Καβάλα

Εργαστήριο: Κασσάνδρου 14, Καβάλα

OUR

NEWSLETTER

Susbcribe to our newsletter